Hádky pre peniaze


Máte dokonalý vzťah, no keď sa riešia peniaze, zrazu ste s partnerom na nože? To sa stáva v mnohých vzťahoch. Možno práve tieto vzťahy nie sú až také dokonalé ako by sa na prvý pohľad zdalo. Ak by ste chceli dokonalý vzťah, museli by ste sa vedieť porozprávať aj o vašich financiách. S partnerom si dôverujete? Dôvera patrí ku každému vzťahu a je veľmi potrebná, aby ste medzi sebou vychádzali veľmi dobre. Ak na seba žiarlite, alebo si nedôverujete, nie je to ideálne. Takýto vzťah by ste dlho nemali udržovať. Partner by mal počúvať, čo chcete rozobrať. Práve finančná situácia je niekedy na zaplakanie v mnohých vzťahoch. Máte svoje aj partnerove financie pod kontrolou? Aby ste viedli s partnerom šťastný a spokojný život, mali by ste si svoje peniaze strážiť a mať o nich prehľad.

nezhody vo vzťahu

Urobte si vo financiách poriadok. Potrebujete vedieť, na čo mesačne miniete peniaze. Svoje peniaze by ste si mali vedieť aj odložiť. Sporenie peňazí je základom k úspešnému a šťastnému partnerskému vzťahu. Ako to všetko viem? S manželom vieme presne, čo kto na čo míňa peniaze. Vieme sa o financiách porozprávať kedykoľvek. U nás doma neprebiehajú žiadne hádky. Ak sa aj vy viete s partnerom porozprávať aj o peniazoch, máte vyhraté. Takýto vzťah je ten, čo vyhľadávate.

rozpočet

Peniaze nerastú zo stromu. Musíte si ich aj zarobiť. Zarobenie peňazí prebieha vtedy, ak máte zamestnanie. Mnohí partneri sa však spoliehajú na toho druhého. Nie sú úspešní v hľadaní si zamestnania a z toho môžu prameniť rôzne nepríjemné hádky. O peniaze by sa mali snažiť obidvaja z partnerov. Len tak vám váš vzťah bude aj skutočne fungovať. Vzťah je veľmi dôležitý. Musíte cítiť, že vás niekto podporuje. Nie je to len o financiách, ale aj o láske. Aby ste s niekým mohli zdieľať vaše financie, musíte mu aj dôverovať a milovať ho celým svojim srdcom.